* van biologische landbouw

* de l’agriculture biologique

Sirops

(Bouteilles 50 cl)

 

Fleurs de sureau

  • Ingrediënten: Vlierbloesemsap* (66%, waarvan 7,5% vlierbloesem*), fairtrade rietsuiker* (33%), zuurteregelaar: citroenzuur
  • Ingrédients: Jus de fleur de sureau* (66% dont 7,5% fleur de sureau*), sucre de canne fairtrade* (33%), correcteur d’acidité: acide citrique
  • Gemiddelde voedingswaarde per 100g/valeur nutritionelle moyenne par 100g: Energie: 626 kJ (147 kcal) - Eiwitten/protéines: <0.2g – Koolhydraten/glucides: 36,8g – Suikers/sucres: 36g – Vetten/lipides: <0.2g (waarvan verzadigd/dont saturés: <0.1g) – Zout/sel: 0.03g

 

Sureau

  • Ingrediënten: Vlierbessensap* (66%, waarvan 63% vlierbessen*), fairtrade rietsuiker* (33%), zuurteregelaar: citroenzuur
  • Ingrédients: Jus de sureau* (66% dont 63% sureau*), sucre de canne fairtrade* (33%), correcteur d’acidité: acide citrique
  • Gemiddelde voedingswaarde per 100g/valeur nutritionelle moyenne par 100g: Energie: 689 kJ (162 kcal) - Eiwitten/protéines: 0.6g – Koolhydraten/glucides: 39.6g – Suikers/sucres: 36g – Vetten/lipides: <0.2g (waarvan verzadigd/dont saturés: <0.1g) – Zout/sel: 0.02g

 

Groseilles rouges

  • Ingrediënten: Rode aalbessensap* (71%, waarvan 33% rode aalbessen*), fairtrade rietsuiker* (29%), zuurteregelaar: citroenzuur
  • Ingrédients: Jus de groseilles rouges* (71% dont 33% groseilles rouges*), sucre de canne fairtrade* (29%), correcteur d’acidité: acide citrique
  • Gemiddelde voedingswaarde per 100g/valeur nutritionelle moyenne par 100g: Energie: 616 kJ (145 kcal) - Eiwitten/protéines: 0.3g – Koolhydraten/glucides: 38.8g – Suikers/sucres: 36g – Vetten/lipides: <0.2g (waarvan verzadigd/dont saturés: <0.1g) – Zout/sel: 0.006g

 

Cassis

  • Ingrediënten: Cassissap* (66%, waarvan 50% cassis*), fairtrade rietsuiker* (33%), zuurteregelaar: citroenzuur
  • Ingrédients: Jus de cassis* (66% dont 50% cassis*), sucre de canne fairtrade* (33%), correcteur d’acidité: acide citrique
  • Gemiddelde voedingswaarde per 100g/valeur nutritionelle moyenne par 100g: Energie: 708 kJ (167 kcal) - Eiwitten/protéines: 0.2g – Koolhydraten/glucides: 40.9g – Suikers/sucres: 40g – Vetten/lipides: <0.2g (waarvan verzadigd/dont saturés: <0.1g) – Zout/sel: 0.02g

 

Framboises

  • Ingrediënten: Frambozensap* (71%, waarvan 67% frambozen*), fairtrade rietsuiker* (29%), zuurteregelaar: citroenzuur
  • Ingrédients: Jus de framboises* (71% dont 67% framboises), sucre de canne fairtrade* (29%), correcteur d’acidité: acide citrique
  • Gemiddelde voedingswaarde per 100g/valeur nutritionelle moyenne par 100g: Energie: 616 kJ (145 kcal) - Eiwitten/protéines: 0.3g – Koolhydraten/glucides: 39.8g – Suikers/sucres: 36g – Vetten/lipides: <0.2g (waarvan verzadigd/dont saturés: <0.1g) – Zout/sel: 0.006g

 

Myrtilles

  • Ingrediënten: Blauwe bosbessensap* (67%, waarvan 50% blauwe bosbessen*), fairtrade rietsuiker* (33%), zuurteregelaar: citroenzuur
  • Ingrédients: Jus de myrtilles* (67% dont 50% myrtilles*), sucre de canne fairtrade* (33%), correcteur d’acidité: acide citrique
  • Gemiddelde voedingswaarde per 100g/valeur nutritionelle moyenne par 100g: Energie: 708 kJ (167 kcal) - Eiwitten/protéines: 0.2g – Koolhydraten/glucides: 40.9g – Suikers/sucres: 40g – Vetten/lipides: <0.2g (waarvan verzadigd/dont saturés: <0.1g) – Zout/sel: 0.02g

 

© Wim Vandenberghe

Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.

 

Administratieve zetel – postadres:

Wim Vandenberghe • Valkenberg 11C • 8970 Poperinge • BTW 0798.029.688